Tuesday, 26 April 2011

My Everything :) ♥


Hi,Hello:) long time no update.bahaha im back!

I miss you FSL!don't you?xD ngegeh ai.aku rindu si dia.now nya di umah Aaron.nggu kawan nak g perang(tmpt progress k org men game) bahaha.aku sitau tmpat ya.akak aku penah g.aku jek yg tak pnh pegi.umm~ dear bah.I miss you:( Gamba atas ya di GOL.Miri jek ada.xD i think -.-' haha banggala Miri ada GOL.bahaha I love GOL!don't you?xD

Hm.pa topic ritok?Actly aku tgh flu tokk.no idea -.-' hmm tp aku ada gmba.gamba aku nan FSL  jak xD hahahahahahaha time tokk,aku ngn si u know,FSL sgt2lahhh hyperrr.tok mlm jumaat O.O :O did i just said that?hahahaha yerrr.pada mggu lepas,jumaat cuti.alu laah tekk org kua.gpunn sikda org keja kan esok hari.apa gikkk.nait teeeerussss xD mlm ya.hmm let me think,hmmm,ntg tjd:) ok this are the pic we've taken at GOL.deh speaking aku --'






Yeah yeah inilah kami :) i love you Filex Odie Spancer ak *tuutttt*! deh pakahh.ehehehe boring eh bah aku mok chow.nite yall :) ♥


Love, Nicole :) ♥

Saturday, 16 April 2011

Eh,belum tidur lagi?


Selamat pagi blogger:)aku blm tidur gik.sikpat tido.to much things going on in my lazy head.nktk aku tgh melayan lagu pergilah ayu.best try lah search di youtube.ehe:)boyfie dh tdo:( i miss him eh.mok jumpa mok jumpa pls?adui mcm nya dgr.manjak juak eh.xD

Malam tok,aku pikir banyak gilak benda smpe aku sikpat tidur smpe nktk.or,hmm, maybe site effect aku minum kopi tek kot?xD tp biasanya leka minum kopi susu,nyaman tidur tp aritok lain.mcm main barang jak muka aku.mata besar==' aku rindu NLM:( aku mok kua ngn bff aku.aku mok bsma an nya.hmm blh kan mama?:).

Aritok aku tggal umah.sik kua mlm tek.jd budak baik katakan.bahaha!sian bah ngga kakak aku.sakit nya:( aku sikkan kua tanpanya.cause aku simok polah nya mcm tersisir oleh mkorg.let it be fair&square:)sama2 sik kua ouh.lgpun hari sik mengizinkan.mulut nena yg comel yg manis sgt sebut haritok akan hujan.so tjd lah nya:( tp its ok!atleast lah one night bsama mami kan?malajak hujung mggu mami dtinggalkan di umah.alolo~ ciannya.

Oh oh,i miss my village:( rindu eh.rindu suasana snun tek.sijuk,tenang,sikda prob,ilek aja,plh hal kdrk.haihh mmg sgt rindu.kalau boleh taun ni nak xmas di kmpg gik.but,well emm,nvm arh.maybe plan taun tok sik kot.kazen pun mdh,bukan pa last year best.cause we all sik plan sama2 turun.kazen ajak gik ya.ada lah sorg anty sorg uncle itupun tuan rumah bah but it's ok.spoting juak eh:)rindu an sunge terjun eh:( everything lah di kmpg mmg aku rindu habis.wtf ==' nth napa boleh rindu indah eh.kali sbb salu sik balit kmpg?mmm.

Boring torg baca blog mun sikda gmba kan?im sure lah.sikhal,gpun aku pun mok ngkah gmba.bahahahaha tok lah gmba tme ku balit kmpg. *last year 2010












Hm.tok lah antara gmba2 aku di kmpg.best tak?tak?ok bye ur out.bahahaha!takpe kalau tak mau puji.biasa jak kan.well,all i can say is i miss Long Selatong.atoiiiiiiiiiiiii --' rindu sangakkk.hm.harap2 ada plan g kmpg ou taun yg akan dtg?ehe.mun org embak aku nak join nak join:)best apa.

Well,frens,mok tau?I miss my boyf:(nak tau sapanya?his name is Filex.i call him Odie.causeeee,his coward.xD bahahaha sikdalah.chill arr dearxP gmba aku bsama nya :)




Cute tak cute tak?bahahaahaha bodoo.minta puji mena!!bah oklah mok tido.nth kol brapa ndk kah aku tdo lak?bahahaha.gnite all:)eh eh morning lah.


Love,Nicole.

Friday, 15 April 2011

Hi,Saya jeles ini hari:(


muka jeles aku.eh eh gmba lama actly =='

Ok apek amoi,im telling you the truth aku iri hati sama si natasha:( nya dapat hp c3.aku tau sik brapa cangehhhhh mcm iphone,bb and so on~ tp kami hanya mampu beli hp murah.bahaha ok.c3 nya dhla warna purple!wahhhhhhhhh.mok tauk hati aku mmg jeles habis lah.mekduak dh plan dh mok beli hp ya tp tp tppp.nya dolok beli:( jeles aku!nvm hari ini hari u shaaaaaa.nggu aku beli c3 warna ijo!mun ng sikda,aku beli warna merah dhya cover ijo.pa ikey ko?hahaha shit men aku mmg minat alu nan c3!nth napa tp,ng so the very derrrr!!i want c3 please please please:( mok ngga? tok nya.





You see you seee.did u see it?aku simok warna putih aku mok antara merah/pink(pink pun boleh.cute apaxD) or IJO!tp ng ijo lah aku mok bahahahaaha!pepek eh prrrggghhh aku mauk aku mauk:( nvm ahhhh.aku tau aku akan dpt!amen jika dady mau belikan:) ehehehe.ok im done!


Lots of love,
Garfield.xD

Thursday, 7 April 2011

It's all New to me :)

Hello. :) Greetings everyone,im new in thig Blog thingy --' thanks to Natasha LM click this link for creating this acc for me.aku kuno baru nak pakai.sorry bukan ko mpun hal okay. Hmmmm.mok tauk sik pahal aku molah blog?wana know wana know?hmm sik perlu jak la.malas mok cita.so,pa cita oh?itula satu drpd masalah why aku simok ada blog juak.cause sitau apa mok tulis.ada ka patut?eee rampang.gne ndh ka org nok tulis pnjg2 ya.byk ya idea nth dr sne kutip.well sorry bukan nak anok.hehehee:) cuma i jeles je.ece ecee.jeles indah.Oh guess what?hahaha ok la cite dri awal,aku slama 16 taun,sbgai seorg ppuan sik pande masak.and today,for the first time,yg part goreng2 tu,hahahahaha mok tauk sikkk?Aku goreng telur k aku --' hahaha best kan?sejarah hidup ku ttg msak.wahahahahah sorry le,aku sik pande masak.dh kebiasaan ada org gaji ma.itula kan oo oiii org diluar,mun ada org gaji kan.jgn manjak sgt.nnti xtau nak buat brg.mcm ku tok.nama jak ppuan tp mok tauk,heyyyy,laki pun ada yuuuu~ hm.eh sorry lupa,u all mesti kenal i kan?my name is Nicole.tk link fb aku mun mok tau arr Kiko Garfield. hehehe itu dia.so hm it's 1208am on the 7april.OH LUPA!arituk bday si Cain Laga :D Ooo oiiii Cain Laga happy birthday to youuuuu :) May god bless you always and have a blast on ur birthday.hehehe tok lah cain laga:)

/
\
/
\--------------------------------------\/






Haaaa all,yg laki dkt atas tu lah namanya Cain Laga:) hehehe.boleh la juga rapat sma kami ni.hmm dia sot.lawak,well bait lagi tu!hehehehe hye Alexander I've mention ur name here already.hahahaha hmm.ok lah smpai sitok jak.bok jak ada blog teeruuussssss gila keja sma blog.well byk cita katakkann.sikhal save it for later:) heheheeh

with love, Kiko
-heart Odie:)