Saturday, 16 April 2011

Eh,belum tidur lagi?


Selamat pagi blogger:)aku blm tidur gik.sikpat tido.to much things going on in my lazy head.nktk aku tgh melayan lagu pergilah ayu.best try lah search di youtube.ehe:)boyfie dh tdo:( i miss him eh.mok jumpa mok jumpa pls?adui mcm nya dgr.manjak juak eh.xD

Malam tok,aku pikir banyak gilak benda smpe aku sikpat tidur smpe nktk.or,hmm, maybe site effect aku minum kopi tek kot?xD tp biasanya leka minum kopi susu,nyaman tidur tp aritok lain.mcm main barang jak muka aku.mata besar==' aku rindu NLM:( aku mok kua ngn bff aku.aku mok bsma an nya.hmm blh kan mama?:).

Aritok aku tggal umah.sik kua mlm tek.jd budak baik katakan.bahaha!sian bah ngga kakak aku.sakit nya:( aku sikkan kua tanpanya.cause aku simok polah nya mcm tersisir oleh mkorg.let it be fair&square:)sama2 sik kua ouh.lgpun hari sik mengizinkan.mulut nena yg comel yg manis sgt sebut haritok akan hujan.so tjd lah nya:( tp its ok!atleast lah one night bsama mami kan?malajak hujung mggu mami dtinggalkan di umah.alolo~ ciannya.

Oh oh,i miss my village:( rindu eh.rindu suasana snun tek.sijuk,tenang,sikda prob,ilek aja,plh hal kdrk.haihh mmg sgt rindu.kalau boleh taun ni nak xmas di kmpg gik.but,well emm,nvm arh.maybe plan taun tok sik kot.kazen pun mdh,bukan pa last year best.cause we all sik plan sama2 turun.kazen ajak gik ya.ada lah sorg anty sorg uncle itupun tuan rumah bah but it's ok.spoting juak eh:)rindu an sunge terjun eh:( everything lah di kmpg mmg aku rindu habis.wtf ==' nth napa boleh rindu indah eh.kali sbb salu sik balit kmpg?mmm.

Boring torg baca blog mun sikda gmba kan?im sure lah.sikhal,gpun aku pun mok ngkah gmba.bahahahaha tok lah gmba tme ku balit kmpg. *last year 2010












Hm.tok lah antara gmba2 aku di kmpg.best tak?tak?ok bye ur out.bahahaha!takpe kalau tak mau puji.biasa jak kan.well,all i can say is i miss Long Selatong.atoiiiiiiiiiiiii --' rindu sangakkk.hm.harap2 ada plan g kmpg ou taun yg akan dtg?ehe.mun org embak aku nak join nak join:)best apa.

Well,frens,mok tau?I miss my boyf:(nak tau sapanya?his name is Filex.i call him Odie.causeeee,his coward.xD bahahaha sikdalah.chill arr dearxP gmba aku bsama nya :)




Cute tak cute tak?bahahaahaha bodoo.minta puji mena!!bah oklah mok tido.nth kol brapa ndk kah aku tdo lak?bahahaha.gnite all:)eh eh morning lah.


Love,Nicole.

No comments:

Post a Comment